B Loop

Hul1

Luk

Hul 1

Beskrivelse

Et Par 3 “Hawtree” signaturhul over vand – banens eneste hul uden bunkers i lighed med mange af verdens top-baner. Der er ofte modvind, og det er bedre at slå for langt end for kort, da forgreen skråner væk fra green. Green er bred men ikke dyb, og valg af jern er afgørende. Green er kuperet og kræver putts, som tager hensyn til forholdene.

Voice-over: Iben Tinning

Hul2

Luk

Hul 2

Beskrivelse

Et Par 4 hul med dogleg i venstre. Sigt efter højre side af fairway for bedst overblik og retning ind til green. Spil udenom de tre dybe fairwaybunkers. Approachslaget er udfordret af en bunker kort af green
og en i højre samt græshøje i venstre. Green er dyb, og der kan være 2-3 jerns forskel på en pinplacering forrrest eller bagerst på green.Et Par 4 hul med dogleg i venstre. Sigt efter højre side af fairway for bedst overblik og retning ind til green. Spil udenom de tre dybe fairwaybunkers. Approachslaget er udfordret af en bunker kort af green og en i højre samt græshøje i venstre. Green er dyb,og der kan være 2-3 jerns forskel på en pinplacering forrrest eller bagerst på green.

Voice-over: Iben Tinning

Hul3

Luk

Hul 3

Beskrivelse

Et Par 5 hul, som skal spilles strategisk og kræver course management. Det er bedst at spille kort af de tre dybe fairwaybunkers for et lige leje. Nogle tager chancen og slår mellem bunkers og får et ned-ad-bakke leje. Pas på med at spille kort af søen på den kraftigt nedad-skrånende fairway. Efter søen bør de fleste være kort af fairwaybunkers tæt på green. Approachslaget er udfordret af bunkers i højre og venstre. Slå ikke over green, da der er en stejl skrænt bagved.

Voice-over: Iben Tinning

Hul4

Luk

Hul 4

Beskrivelse

Et Par 4 hul med vand og træer i venstre. De langtslående skal passe på søen længere fremme i højre. Approachslaget bliver nemt for kort, for der er længere, end det ser ud til fra den store fairwaybunker
til green. Sigt efter venstre side af green for det letteste chip eller op-ad-bakke putt og for at undgå run-off området og bunkeren i højre side.

Voice-over: Iben Tinning

Hul5

Luk

Hul 5

Beskrivelse

Et udfordrende Par 3 hul med en niveaudelt green, som ikke må misses til venstre. Den sikre mulighed er at slå kort på green i højre, få et op-ad-bakke chip eller putt og undgå den store greenbunker.
Landing på midtgreen er optimalt uanset pinplacering.

Voice-over: Iben Tinning

Hul6

Luk

Hul 6

Beskrivelse

Et langt Par 4 hul, som ofte spilles i modvind. Sigt mod venstre, da landingsområdet fra tee skråner nedad mod højre fairwaybunker. Approachslaget er udfordret af to bunkers, en stejl skråning i højre og et stort run-off område i venstre. Greenen er dyb og der kan være 2-3 jerns forskel på en pinplacering forrest eller bagerst på greenen, som skråner nedad mod højre.

Voice-over: Iben Tinning

Hul7

Luk

Hul 7

Beskrivelse

Et kort Par 4 hul med en tricky green. Sigt mod højre side af fairway og få en bedre retning mod green. Vær opmærksom på de to græsbunkers på hver side af fairway. Vær varsom med at angribe en pinplacering i venstre, da der er en stor, stejl og frygtindgydende greenbunker i venstre. Greenen er meget kuperet og kan være svær at læse.

Voice-over: Iben Tinning

Hul8

Luk

Hul 8

Beskrivelse

Et Par 5 hul, hvor fairway skråner fra højre mod venstre. Undgå de fi re dybe bunkers parallelt med fairway. Approachslaget er op ad bakke og længere, end man tror. Green er beskyttet af bunkers kort af green og til højre med en dyb bunker foran green og run-off områder i venstre. Green skråner fra bagkant til forkant. Spil kort af pinden og få et op ad bakke putt.

Voice-over: Iben Tinning

Hul9

Luk

Hul 9

Beskrivelse

Et spændende Par 5 hul, som skal spilles i højre side af fairway, da alt skråner fra højre mod venstre. Træet længst væk i højre er den ideelle retning for et slag kort af åen, som løber tværs over fairway. Åen bugter sig gennem fairway mod green og ned til søen og er derfor i spil ved korte slag i venstre. Der er også greenbunker i venstre med en stejl skråning bagved.