B Loop

Hul1

Luk

Hul 1

Beskrivelse

Par 3 hul – eneste hul på banen uden bunkers, som er en trend på mange af verdens bedste baner. Hullet spilles normalt i modvind, det er bedre at være lang end kort da greenen skråner mod vandet.

Hul2

Luk

Hul 2

Beskrivelse

Svagt dogleg til venstre. Placer bolden i højre side af fairway, da venstre bunker er meget dyb, og du har den bedste indgang til green.

Hul3

Luk

Hul 3

Beskrivelse

Nemt par 5 hul, hvis det spilles fornuftigt. Studer baneguiden omhyggeligt, da der er mange hazarder der bør undgås. Placer drivet kort af højre bunker. Indspil til green må ikke være for langt, ellers venter der problemer.

Hul4

Luk

Hul 4

Beskrivelse

Vær forsigtig med de 2 søer som ikke er synlige fra teestedet. Indspilsslaget er vanskeligt, der er længere til green fra fairway bunkers end ved første øjekast. Venstre side af green giver det bedste uphill chip eller put.

Hul5

Luk

Hul 5

Beskrivelse

Svært par 3 hul med green i to niveauer. Slå ikke venstre om green. Et sikkert valg er kort i højre som giver et uphill chip eller put.

Hul6

Luk

Hul 6

Beskrivelse

Landings området har en venstre til højre hældning mod højre fairway bunker. Lang green som skråner mod søen til højre.

Hul7

Luk

Hul 7

Beskrivelse

Kort par 4 hul med tricky green. Hold teeslaget i højre side af fairway som giver en bedre indgang til green. Venstre
pinplacering skal ikke angribes.

Hul8

Luk

Hul 8

Beskrivelse

Par 5 hul, fairway hælder fra højre mod venstre. De 3 dybe fairway bunkers i venstre side skal undgås. At ligge op kort af fairway bunker ca. 100 meter fra green er et godt valg. Uphill indspil til green er længere end forventet.

Hul9

Luk

Hul 9

Beskrivelse

Spændende par 5 afslutningshul – Placer bolden i højre side, da fairway hælder mod venstre. Det store træ i højre side giver en god linie til et lay up slag kort af åen som går igennem fairway.