Dagens 18-hullers bane ER

Ingen sløjfer tilføjet.

Konverteringstabel

Udregn dine slag

Tilføj spiller Nulstil

Simon’s Golf Club

Europatouren’s bedste mandlige og kvindelige golfspillere har flere gange været udfordret på Simon’s Golf Club – så kom og gå i deres fodspor og test dig selv og dine golfevner på, hvad der betragtes som en af Danmarks sande mesterskabsbaner. Simon’s Golf Club’s bane er designet af den verdenskendte golfarkitekt, Martin Hawtree og tilbyder 27 huller fordelt på 3 udfordrende loops. Banen er en stor nydelse, uanset om man spiller på eliteniveau eller er weekendgolfer.

I 1993 åbnede Simon’s Golf Club og var i 2003, som de første i Danmark, vært for en afdeling af Europa Touren – Nordic Open som blev vundet af Ian Poulter. I 2008 var Simon’s Golf vært for en afdeling af Ladies Tour – LET, Nykredit Masters vundet af Marian Erberl. Vi er stolte af at vi i 2018 har været vært for en afdeling af Senior Europa Touren – Shipco Masters som blev vundet af Colin Montgomerie.

Kom og spil med os

For at booke tider eller leje golfsæt, venligst kontakt vores Proshop: + 45 4919 1674 Flex medlemmer er velkommen i følgeskab med medlemmer. Der skal betales fuld green-fee for flex medlemmer. Weekender og helligdag: Greenfeespillere kun i selskab med et medlem eller gæster på Hotel Nybogaard. Green-fee inkludere frie golfbolde på driving range. Booking af starttider op til 5 dage før. Hcp. for green-fee gæster:                Kvinder 25,1 – Mænd 25,6 Hcp. for Hotel Nybogaard gæster:  Kvinder 29,9 – Mænd 30,6 Golfbuggies er ikke tilladt på banen. Vi gør opmærksom på: at greenfee spil på Simon’s Golf Club baner forudsætter et aktivt medlemskab i en anerkendt og registreret golfklub. Medlemskab af klubber uden egen golfbane, f.eks. internet klubber, accepteres ikke. Medlemkort/handicapkort eller anden form for spilletilladelse skal fremvise ved betaling af green-fee og/eller på anmodning fra banekontrollen.

Hotel & Konferencer

"Stay & Play" - Hotel Nybogaard og Simon’s Golf Club

Lad Simon`s Golf Club & Hotel Nybogaard danne rammen om din golfweekend, konference eller selskab. Hotel Nybogaard er placeret tæt ved 1. green på den internationale 27 hullers golfbane Simon’s Golf Club, og hotellet har 46 værelser. Gæster på Hotel Nybogaard tilbydes reservation af starttid. Max hcp. damer 29,9 – herrer 30,6 ved ophold på Hotel Nybogaard