Den perfekte Company Day, konference eller anden event på Simon’s Golf eller Hotel Nybogaard, hvor I kan koncentere jer om kunder og gæster vi klarer resten.

Company Days i smukke og hyggelige rammer

Company Days

Simon’s Golf Club tilbyder kvalitets Company Days specielt tilpasset dit firmas behov. Det kan blandt andet være: 18 hullers golf på vores internationale bane, golf-clinic – en unik mulighed for uøvede deltagere til at blive introduceret til golfspillet af en professionel golftræner. I forbindelse med din Company Day tilbyder Simon’s Golf Club at assistere med tilrettelæggelsen af golfarrangementet og dermed sikre en professionel afvikling af dagen. Lakeside Restaurant og den hyggelige The Albatross Bar er også med til at danne den perfekte ramme om din Company Day.

Skræddersyet specielt til jer

Events

Simon’s Golf og Hotel Nybogaard tilbyder en bred palette af unikke muligheder til alle typer af virksomheder. Vi har stor erfaring i at arrangere firmafester, direktionsmøder, kurser og konferencer, også kombineret med golf som en inspirerende del, både for uøvede og øvede golfspillere. Golf eller ej – overnatning eller ej – vi sætter en ære i at gøre oplevelsen så personlig og individuel som mulig.