C Loop

Hul1

Luk

Hul 1

Beskrivelse

Kort par 4 hul. Spil kort af fairway bunkers i højre og venstre tæt på 100 meter mærke, det efterlader et kort jern ind til en lang og smal green.

Hul2

Luk

Hul 2

Beskrivelse

Green området falder mod højre ned mod vandet, den sikre linie er venstre side af green. Vær glad for et par på dette hul.

Hul3

Luk

Hul 3

Beskrivelse

Dogleg højre, spil venstre om de store fairway bunkers i højre side. Approach slaget til green bør placeres i højre side som giver det nemmeste uphil chip eller put.

Hul4

Luk

Hul 4

Beskrivelse

Par 4 hul, hvor langtslående kan slå over venstre bunkers. Det sikre valg er kort af højre bunker. Greenområdet har mange bunkers, så vær omhyggelig med køllevalg.

Hul5

Luk

Hul 5

Beskrivelse

Langtslående kan drive over højre fairway bunker, andenslaget syner kortere end det er, hellere et jern for meget, da green hælder ned mod vandet.

Hul6

Luk

Hul 6

Beskrivelse

Par 5 hul med 12 bunkers, så course management vil blive testet i høj grad. Greenområdet er beskyttet af 4 store bunkers og green i to niveauer, så check pindplacering.

Hul7

Luk

Hul 7

Beskrivelse

Par 3 hul, spilles normalt i modvind, så vælg op til 3 jern mere, bedre at være for lang end kort, for at undgå de dybe bunkers foran green.

Hul8

Luk

Hul 8

Beskrivelse

Dogleg venstre par 4, sigt efter højre side af fairway, derfra har du den bedste indgang til green. Sigt efter midten af green, det giver bedst mulighed for putning.

Hul9

Luk

Hul 9

Beskrivelse

Par 4 hul ned ad bakke, sigt efter træet der står bagved søen, green har mange breaks så læs green omhyggeligt.