A Loop

Hul1

Luk

Hul 1

Beskrivelse

Et relativt kort par 4 hul. Spil konservativt fra tee – det er vigtigere at ligge på fairway, end at få længde.

Hul2

Luk

Hul 2

Beskrivelse

Par 3 hul med mange bunkers, det er bedre at ligge lidt for langt end for kort af green. Check pindplacering på A 8 green som ligger til højre for teestedet.

Hul3

Luk

Hul 3

Beskrivelse

Fairway har en stærk skråning nedaf, efter venstre fairway bunker. Prøv at placere teeslaget for at få et adt leje, hvilket giver en god oversigt over Green.

Hul4

Luk

Hul 4

Beskrivelse

Dogleg til højre - snævert landingsområde. Fairway skråner mod højre. Vanskelig lang green - vigtigt at vide pindplacering

Hul5

Luk

Hul 5

Beskrivelse

Et langt par 4 hul, fairway skråner mod venstre, det sikre indspilsslag er til højre for green, da alt ruller ned til venstre. Det er bedre at ligge for langt end for kort af green

Hul6

Luk

Hul 6

Beskrivelse

Kort par 3 hul – teeslag til midten af green, giver et fornuftigt birdieput, uanset hvor pinden er placeret.

Hul7

Luk

Hul 7

Beskrivelse

Det er en fordel at placere drivet i højre side af fairway da den skråner mod venstre. Hold til højre for de 2 fairway bunkers, ca. 100 meter fra den skrånende green.

Hul8

Luk

Hul 8

Beskrivelse

Dogleg til venstre - den korteste linie er over de 2 bunkers i venstre side. Alternativt spilles kort af fairway bunkers, da straffen ellers er hård. Stor green – så valg af jern er vigtigt.

Hul9

Luk

Hul 9

Beskrivelse

Spillere der slår langt kan forsøge at gå over vandet, som krydser fairway. Alternativt kan man spille kort af vandet i højre side af fairway. Valg af jern er vigtigt her, da green er lang og smal.