16. okt 2020

Vinterkommunikation 16.10.2020

  • Nyheder,
  • Proshop

Information til medlemmerne vedrørende lukning af golfbanen i vinterhalvåret

I Simons Golf Club er vi privilegerede, fordi vi kan spille banen stort set hele året rundt, i modsætning til mange andre baner, der har lukket eller spiller til vintergreens.

Der vil imidlertid være perioder, hvor banen er lukket pga. frost og sne og så er der dage, hvor der kan være forsinkelser pga. tåge, rimfrost eller frost. Vi vil fra klubbens side gøre mest muligt for at holde åbent og på dage med forsinkelser, vil vi tilstræbe at være tydelig med vores kommunikation.

Proceduren i denne kommunikation bliver følgende:
Hver morgen kl. 07.30 vil pro-shoppen være ansvarlig for at hjemmesiden og Golfbox bliver opdateret med følgende af 3 muligheder (i splashen på hjemmesiden og den gule note i Golfbox).

– ”banen er lukket pga. frost i greens” – (banen er lukket HELE dagen)

– ”banen er lukket pga. tåge, rimfrost eller frost i greens, næste information kl. 09:00” (eller relevant tidspunkt)

– ”banen er lukket pga. tåge, rimfrost eller frost i greens, åbner kl. 11:00” (eller relevant tidspunkt)

Konsekvenser ved forsinkelser:

Hverdage:
Alle tider i Golfbox, hvor der er forsinkelse vil blive slettet – og spillerne får en besked, via Golfbox, om at der skal bestilles en ny tid såfremt banen åbner.

Weekender:
Alle tider vil blive suspenderet indtil greenkeeperne har godkendt åbning og man har indhentet tiden på de bookede tider, hvorefter Starteren vil fordele alle tider i den rækkefølge de er booket på dagen – denne fordeling kan ske på alle 3 loops, for at få spillet til at glide hurtigst muligt (1 times forsinkelse er normalt indhentet på 20 minutter, så man skal være klar ved 1. tee, når banen åbner).

I indeværende corona periode, pga. restriktionerne om max 50 personer, vil tiderne blive slettet som på hverdage. Ny tid skal bookes.

Golfbox advarsel
Ved bookning af tider i vinterperioden, kommer der en advarsel i Golfbox, om at der kan opstå aflysninger og forsinkelser på grund af eventuel sne og frost.

Med venlig hilsen,
Simon’s Golf Club A/S

Til oversigt