18. aug 2021

Greenkeeper Update

  • Greenkeeper,
  • Nyheder

Kære medlemmer,

Dette er bare en kort opdatering efter gårsdagens storm. I går fik vi i løbet af 24 timer mere end 50mm regn, og da det stod værst til, faldt der 55mm i timen over en periode på 20 minutter. Tidligere ville dette have fyldt vores bunkers op med vand, som vi ville have været nødt til at pumpe ud og vente i dagevis for at få bunkers til at tørre tilstrækkeligt op. Herefter kunne vi så gå i gang med det tidskrævende arbejde at få dem gjort spilbare igen. Nogle år har denne øvelse gentaget sig 15-20 gange pr. sæson…

Som en konsekvens af sidste års 2020 Remodel Project, hvor bunkers blev designet og formet til at stoppe vandet fra at løbe ned i bunkeren, samt renoveret med installation af Capillary Concrete porøs foring og Durabunker kanter, blev vi i dag mødt af et ganske andet billede. Resultatet er ganske enkelt utroligt – der var ikke vand i en eneste bunker og næsten ingen skader fra nedløbende vand. Greenkeeper-teamet tog en hurtig tur på banen, og herefter var bunkers igen fuldstændigt spilbare.

Udover det, var det intet vand andre steder på banen, og efter et par timers tørvejr, var vi i stand til at klippe fairways og semirough på A-Loop. Med tanke på vejrudsigten, forventer jeg, at det i morgen bliver muligt at klippe alle greens og resten af fairways.

Mange hilsner

Reamonn O’Neill
Golf Course Superintendent

Til oversigt