06. nov 2020

Greenkeeper-nyt

  • Greenkeeper,
  • Nyheder

Kære Medlem,

I denne uge har vi arbejdet med almindeligt banevedligehold og har klippet og tromlet greens, skiftet huller og revet i bunkers Den stærke blæst midt på ugen gjorde kampen mod nedfaldne blade på greens ekstra udfordrende.

Vi har lagt rullegræs på den nye sti fra B1 til B2, erstattet den tørkeramte græs på B9’s fairway bunkers og arbejder nu på B3. De ødelagte gangstier på B7 og B8 er forberedt til nyt rullegræs, som vil blive lagt på i næste uge.

Indkørslen til reserve-parkeringspladsen er blevet forbedret og kan forhåbentlig gøre forholdene for ind- og udkørsel lettere. Dette har ikke tidligere været et problem i vintermånederne, men vores milde vintervejr skaber mere trafik på banen og dermed på parkeringspladsen.

Vinterbroerne på A9 og B9 har fået ny, skridsikker epoxy behandling og er blevet geninstalleret, og græsbroerne bliver derfor lukket af.

Teestedsmarkeringerne er sat i vinterpositioner, og vi har været nødt til at sætte reb op for at beskytte områderne til og fra teestedsområderne. Det er bydende nødvendigt, at disse afmærkninger respekteres, da de også medvirker til, at vi kan udsætte vognforbuddet indtil videre.

Vær opmærksom på vejrudsigten, som for den kommende uge lover mildt og skyet vejr med 8-9 graders varme og risiko for tåge.

God weekend

De bedste hilsner

Reamonn O’Neill

Golf Course Superintendent

Til oversigt