10. dec 2020

Greenkeeper Nyt

  • Greenkeeper,
  • Nyheder

Kære medlemmer,

I løbet af sidste uge og i begyndelsen af denne uge klippede, rullede og skiftede vi huller på greens. Tees og fairways er også blevet klippet. Greens og Tees har fået en tredje påføring af stærk jernbaseret gødning. Vi har fjernet blade, kontrolleret og justeret sanddybde og revet alle bunkerne. I de mørke morgentimer har vi brugt tid på at ordne parkeringspladsen og indkørslen. Samtidigt med at vi har samlet de sidste blade i haven på Hotel Nybogaard.

Endnu engang tak til alle jer, der allerede er skiftet til bærebags. Vi har med Jeres hjælp, de mildere temperaturer og den reducerede mængde nedbør, været i stand til at udsætte trolley forbuddet til en af de seneste datoer i de sidste 10 år.

På grund af den regn vi har fået i denne uge og de køligere temperaturer er græsvæksten formindsket.

Derfor vil der fra imorgen fredag den 11. december være trolley og scooter forbud.

Mandag den 14. december begynder vi at tømme vandingssystemet på banen, for at beskytte det mod frostskader. Denne opgave tager normalt 3 til 4 dage at gennemføre og i den forbindelse kan der komme vand og luft fra sprinklerne på banen.

Af samme årsag lukker vi for vandet til boldmaskinen på mandag. Vi vil vaske boldene og placere dem i beholdere foran boldmaskinen.

Venlig hilsen

Reamonn O’Neill
Golf Course Superintendent

Til oversigt