14. jan 2021

Greenkeeper Nyhedsbrev

  • Greenkeeper,
  • Nyheder

Kære medlemmer,

Godt nytår!

Vi har hen over jul og nytår været begunstiget af mildt vejr, som har givet gode muligheder for at komme ud og spille. Siden da er vejret – helt som forudsagt – blevet mere vinteragtigt.

Jeg benytter derfor lejligheden til at informere om vores processer på banen. Både som oplysning til vores mange nye medlemmer men også som en genopfriskning til medlemmer, som har været her i længere tid. Jeg evaluerer banens tilstand hver dag, og så snart det er muligt at åbne for spil uden at skade græsset, vil jeg gøre det. Det ville have været langt lettere at lukke banen helt i uger eller måneder om vinteren, men det er ikke vores udgangspunkt. Jeg har gennemgået de mange tilgængelige vejr-app’s, og det ser ud til, at vi går ind i en længere periode med frost. Det forhindrer mig dog ikke i at inspicere banen dagligt mellem kl. 8 og 9, hvor det er tilstrækkeligt lyst. På meget mørke morgener, hvor mangel på dagslys gør det svært at se banen, vil I blive mødt af følgende besked på hjemmesiden: ”Banen inspiceres og er lukket indtil videre. Ny information kl. 9.00.”

Når det er muligt, vil vi samle og vaske rangebolde. Vær opmærksom på, at der pga Covid-19 restriktioner er begrænset plads på driving rangen, og at James’ hjørne er helt lukket. På den måde bliver det lettere for alle at kunne overskue antal spillere på rangen og dermed overholde Covid-19 restriktionerne.

Husk at når banen er lukket pga frost, gælder det ALLE græs-områder – kun driving range med kunstgræs er åben.

De bedste hilsner

Reamonn O’Neill
Golf Course Superintendent

Til oversigt