30. okt 2023

Greenkeeper Nyhedsbrev

  • Greenkeeper,
  • Nyheder

Kære medlemmer,

I år, og især dette efterår, har været usædvanligt vådt, hvor oktober i skrivende stund er den 10. vådeste nogensinde. Se billeder nedenfor fra DMI/TV2 fra søndag den 29. oktober:

På grund af den overdrevne nedbør og dens indvirkning på banen er jeg desværre blevet tvunget til at indføre forbuddet mod vogne og enkeltsæders buggyer fra midnat mandag den 30. oktober for at beskytte banen mod langvarig skade. I år er proceduren for trolleyforbuddet lidt anderledes, se nedenfor information fra nyhedsbrevet udsendt af Simons Golfklub i sommer.

Medlemmer anmoder ofte om dispensation for at bruge vogne om vinteren, hvilket også blev efterspurgt kraftigt i vores medlemsundersøgelse. Det er derfor besluttet, at alle over 65 år samt personer med lægeerklæring kan bruge deres vogne året rundt. Glade nyheder! Det skal dog her oplyses, at hvis vejret gør det nødvendigt at beskytte banen, kan fritagelsen standses fra dag til dag. Vi opfordrer stadig alle, der kan, til at bruge bæretasker – uanset alder. Vi beder også om, at aldersgrænsen respekteres! For at beskytte grønne områder vil der blive opsat tovværk, som alle medlemmer bedes respektere i vinterhalvåret.

Bemærk venligst, at med næsten 300 medlemmer over 65 år, for at hjælpe med at lette trafikken på banen, beder jeg dem, der stadig er i stand til det, om at bruge bæretasker, når det er muligt.

Hvis du er kvalificerer og skulle have brug for at bruge en trolley i denne periode, hvor det er muligt, så hold dig 5m væk fra greens og tees. Pro-Shop er ansvarlig for trolley-fritagelser, udfyld venligst formularen nedenfor og kontakt Pro-Shop direkte for at blive formelt registreret og udstedt med et særligt mærke på medlemsmærket, hvis du ikke allerede har gjort det. De medlemmer, der kvalificerer sig enten på grund af alder eller medicinsk fritagelse, skal du sørge for at tjekke splashen på hjemmesiden på spilledagen, om hvorvidt vogne vil blive tilladt den dag.den dag.

Med venlig hilsen,

Reamonn O’Neill
Golf Course Superintendent

Exemption form

Til oversigt