30. okt 2020

Opdatering på banen

  • Greenkeeper,
  • Nyheder

Kære Medlem,

Følgende mit seneste nyhedsbrev af 27. oktober, har jeg i dag, fredag 30. oktober, en kort opdatering af forholdene på banen.

Efter tilførsel af sand har vi har klippet og rullet AB samt putting og chipping greens. Vi har også skiftet huller, fjernet blade og revet alle greenside bunkers.

Desværre kan vi ikke arbejde på C-Loop, da den er alt for våd. Som følge heraf vil banen i weekenden være AB, dog vil C-Loop stadig være åben.

Generelt er hele banen ret våd i øjeblikket. Årsagen er den massive tørke, som vi oplevede i sommer. Når vi graver mere end 20 cm ned, er jorden hård som sten og meget tør, hvilket gør det umuligt for vandet at trænge længere ned i jorden. Den udluftning, vi har udført vil have en gavnende effekt på problemet, men vil ikke løse det p.t. Vejrudsigten lover tørrere vejr i næste uge, så vi krydser fingre.

Banen vil blive sat op med vintertees på mandag 2. november, og Ole Dybdal, Formand for Regel- og Handicapudvalget, vil udsende et nyhedsbrev, som forklarer, hvordan det vil påvirke golfspillet i vinterhalvåret.

God weekend.

Reamonn O’Neill

Golf course superintendent

Til oversigt