Kampreferat 1

Den første divisionsweekend blev ikke den succes, som dameholdet havde håbet på.

Lørdag skulle vi møde Helsingør, der manglede en af deres bedste spillere, og hvor vi muligvis ville have en chance. Rosa og Sophia vandt deres foursome meget overbevisende 3-2, mens Marie Louise og Karen Margrethe ikke helt var kommet ud af Covid-19 lock-down. Det stod altså 2-2, inden afgørelsen skulle falde i eftermiddagens singler. Caroline blev skiftet ind, men desværre kunne ingen af Simon’s damer gå sejrrigt ud af deres singler, og derfor måtte vi kassere et svidende nederlag på 10-2.

Søndag skulle vi så møde Hillerød, der stillede op med de to professionelle damer; Nicole Brock-Larsen og Fie Olsen. Rosa og Sophia tilkæmpede sig en sejr i deres foursome, mens Karen Margrethe og Marie Louise måtte se sig slået af et par modstandere, der bare spillede bedre. Det stod altså igen 2-2 inden singlerne. Karen Margrethe fik et enkelt point i hus efter at have være 1 ned efter 17 huller. Sophia og Rosa, der mødte henholdsvis Nicole og Fie, kom begge helt ud på 18. hul, hvor de desværre måtte se sig slået, og derfor tabte vi 9-3.

Det bliver nu næsten umuligt for Simon’s damer at bliver i elitedivisionen. Vi har en match tilbage mod de regerende mestre fra Smørum, og det er desværre ikke helt nok til at skaffe nok point. Vi har dog tænkt os at gøre alt, hvad vi kan, for at vinde.

 

Kampreferat 2

Smørum – Simon’s :  6-6

Simon’s damer skulle møde de forsvarende europamestre for klubhold i sidste og afgørende match. Smørum var dog en anelse stækket, da de manglede deres bedste spillere, men de har en stor talentmasse at trække på og stillede derfor stadig med et stærkt hold. Da Simon’s damer skulle kæmpe for ikke at rykke ned, havde vi også hentet forstærkning i Iben Tinning, som aflyste en konfirmation i Jylland for at kunne hjælpe holdet.

Det eneste, der kunne bruges var en sejr.

Sophia og Rosa er en stærk foursome, og deres sejr var aldrig til diskussion. Karen Margrethe og Iben var 2 up efter 12 huller, men nogle kostbare fejl på de sidste huller gjorde, at de måtte acceptere et nederlag på 17 hul. Der stod altså 2-2 efter morgenens foursomes. Karen Margrethes vandt hurtigt over Smørums debutant, og Iben tog også sin førstesingle efter solidt spil. Rosa var ude mod en af Smørums erfarne spillere og måtte give fortabt efter en bold out-of-bounds på 16. hul. Sophia havde nu den afgørende match. Hun slog sin bold op til en givet birdie på 18. hul, men hendes modstander holede et 5 meter put for at vinde matchen og sendte dermed Simon’s damer ud af Elitedivisionen. Det var derfor et noget slukøret hold, der forlod Helsingørs pragtfulde anlæg.

Vi må op på hesten næste år, hvor vi heldigvis får forstærkning af Line Toft Hansen, der de seneste par år har spillet for Hillerød og netop er blevet professionel.