Kampreferat 1

Herrernes 2. hold, som spiller i kvalifikations rækken (pulje 2), spillede lørdag i Værløse, hvor vi mødte et stærkt og meget velspillende hold fra Københavns Golfklub. Selvom alle kæmpede godt, blev det til et nederlag på 10-2, og dermed må vi nok konstatere at en evt. oprykning vil kræve lidt held.

Søndag mødte vi Værløse i Brøndby. Her revancherede holdet sig på bedste vis, og det blev til en sejr på 10.5 mod 1.5.

Med sejren er der stadig at spinket håb om at vi kan rykke op som en af de 2 bedste 2-ere i kvalifikationsrækken.

Vi træner videre, og er klar til næste kamp i August.

 

Kampreferat 2

Herrernes 2. hold, som spiller i kvalifikations rækken, skulle spille den sidste kamp på Københavns skønne bane i dyrehaven, og modstanderen var Brøndby. Efter 1ste weekend var muligheden for oprykning kun teoretisk, men holdet var opsat på at gå efter en 12-0 sejr for at forfølge den marginale oprykningsmulighed.

Vejret var fantastisk, og dyrehaven summede af aktivitet; spillet var også i top, og singlerne blev hurtigt lukket; Jens Erichsen 4/3, Victor Gulaker 5/3 og Oskar Bohn Lassen 7/5. Den sidste foursome vand også stort idet Thomas Mølvadgård og Poul Theil vandt 6/5. Derefter var det op til Simon Akselsen og Adam Salomon at lukke den sidste match, som var lige det meste af vejen. Det lykkedes, idet Simon holede det afgørende put på 18 hul for en 1/0 sejr.

Dermed blev vi bedste 2’er i kvalrækken (København vandt vores pulje), men da de øvrige kampe ikke faldt ud til vores fordel, resulterer det ikke i en oprykning. Vi prøver igen til næste år; holdet har helt sikkert styrken og holdånden til at spille i en division på et noget højere niveau.