Kampreferat

Simons bedste herrehold i 2. Div spillede i lørdags mod Helsingør på Hillerød Golfbane.
Vi havde alle muligheder inden dagens match!
Vandt vi over Helsingør samtidig med, at Mølleåen ikke slog Hillerød, ville vi komme videre til oprykningsspil som rækkevinder. Tabte vi derimod til Helsingør, samtidig med at Hillerød slog Mølleåen, ville vi pludselig være nedrykker.
Vi startede godt og en anelse heldigt med at komme foran 4-2 efter foursomes. Casper Andersen og Christopher Dyhrling tabte 2-1 til Helsingørs bedste foursomes efter en ellers godkendt indsats.
Zander Rivas og Andreas Boldt vandt i overlegen stil 5-4 og spillede bare rigtig god golf!
Den sidste foursome var spændende hele vejen, men Lucas Krüger og Alexander Garde var bagefter det meste af vejen, men ender alligevel med at være AS inden sidste hul.
Lucas sender et 3 jern? ud midt i banen og efterlader Alexander med en mulighed for at nå par 5 hullet i 2 slag. Alexander kommer dog aldrig til at slå slaget, da Helsingør starter med at slå deres drive dybt i højre og OB! Herefter slår de deres 3. slag ligeså dybt venstre med en lost ball til følge og Alex og Lucas kan takke for gaven og de 2 points!
Eftermiddagens singler blev lidt en blandet fornøjelse. Uden at ville fornærme nogen, så mener jeg, at vi underpræsterer i forhold til hvad jeg ved, de unge mennesker kan på en golfbane.
Dog spiller både Lucas Krüger og Zander Rivas godt og vinder også klart deres singler, men de 4 andre singler var vi ikke rigtig i nærheden af. Christopher døjede med ryggen, men var den, som var tættest på et point.
Resultatet af dagens singler viste 4-8 med et samlet nederlag på 10-8, men vi bliver i rækken da Mølleåen slår Hillerød, som dermed rykker ned.
Næste år…. blir året hvor vi rykker op i 1. Div!
Tak til drengene for en spændende dag/sæson og tak til Marcel for hjælpen med alt muligt.
Søren Mathiasen, Holdkaptajn