Sæson 2020

Kampreferat 1

Holdet, der er rykket op i 2.division, skulle nu prøve kræfter med stærkere modstandere på neutrale baner, da turneringen i år er skåret ned til 3 kampe.

Første modstander var København, som vi spillede imod på Kokkedals bane. Her var der aldrig tvivl om resultatet, da vi vandt med 10-4 . Holdet kunne dermed fejre sin 8 sejr på stribe og har ikke tabt siden august 2018.

Søndag skulle der spilles “pulje finale” imod Kokkedal på Eremitagen. Det blev en tæt kamp, hvor flere kampe nåede ud på de sidste huller inden det blev afgjort. Til sidst blev det endnu engang foursome, som skulle afgøre om vi skulle vinde eller dele kampen. Heldet var desværre ikke med os og vi tabte på 17. hul. Dermed endte kampen 7-7 og holdet er stadig ubesejret.

Højt var humøret indtil det blev klart, at 1. holdet var rykket ud af 1.division og dermed kan 2.holdet blive tvangsnedrykket til 3.division. Dette sker  såfremt vi ikke rykker op og “overtager” 1.holdets plads og dermed sikrer at Simon’s fortsat har et hold i de to bedste rækker.

Dette kan ske ved at vi vinder sidste kamp imod Hjortespring med et bedre resultat end Kokkedal vinder over København eller ved at vi bliver bedste 2.er  i 2.division.

En ting er sikkert, der står meget på spil, når vi spiller den afgørende kamp d.15 august på Kokkedals bane!

 

Kampreferat 2

2.Senior stod over for  en skæbnekamp, der ikke blot afgjorde holdets placering i år, men også hvorvidt klubbens to bedste Seniorhold skulle rykke ned.
1.Senior var allerede rykket ud af den bedste række, og dermed skulle vi vinde den sidste kamp på Kokkedal mod Hjortespring for at sikre en oprykning til.2 holdet og status quo for de to Senior holds placering i 2021. Et nederlag ville betyde at 2.Senior blev tvangsrykket ned i 3.division, da man ikke må have 2 hold i samme division.

Efter den obligatoriske peptalk fra kaptajnen var det en flok viljefaste spillere, der stod klar til at gøre deres bedste, om ikke for Gud og fædreland, så for Simon’s.
Rene Olsen var i dagens anledning udnævnt til fungerende kaptajn og kunne dermed følge med rundt og peppe spillerne op undervejs (hvilket der blev behov for), samt følge op på de forskellige scores undervejs.

Hurtigt lagde 3 af vores singler sig på vinderkurs. Adalena Bundgaard vandt 4-2 , Claus Kongsted 7-6 og Peter Hermann 4-3.  Dermed var de første 6 point hjemme og vi  manglede kun 2 point.

Status da de sidste 3 kampe passerer hul 15 var, at alle var nede med 1 hul.  Rene Olsen sikrede, at alle var klar over vigtigheden af de sidste huller og der blev kæmpet !!

Torben Jensen var  første spiller ude på hul 18,  1 nede og så skulle der satses, hvilket desværre betød en lost ball og dermed et nederlag på 2-0. Vi manglede stadig 2 point !

Henrik Johansen, som havde delt hul 15 på en birdie, vandt hul 16 og 17 og var 1 oppe inden sidste hul, som blot skulle deles; et løst drive, men  2.slag på green pressede modstanderen og da han ikke kunne lave en birdie var sejren hjemme og demed de sidste 2 point.

Stor glæde hos alle og det smittede også af på foursomen Pernille Jensen og Michael Jensen, som havde vundet hul 17 og sluttede af med at vinde hul 18 med en sikker par dermed matchen. 12-2 blev kampresultatet, men det var mere spændende end resultatet lyder.

Stor glæde var der også hos 1.Senior spillerne, da sms’erne begyndte at dele de gode nyheder.