Sæson 2020

Kampreferat 1

Vi stillede med følgende hold til denne første og anderledes sæsonstart på 2020:
Damesingle: Heidi Juel-Berg
Herresingler: Poul Jagd Mogensen, Morten Dam Nielsen, Michael Fischer og Christian Langkilde
Mixed foursome: Birgitte Brun Jensen og Kløver
Vi mødte Helsingør i Kokkedal, banen stod rigtig godt, så udgangspunktet for en god match var helt sikkert til stede, vi måtte dog sande at vi manglede det sidste for at vinde. Poul vandt sin match, Michael og Christian delte begge deres matcher, resterende matcher tabte vi.
Det betød vi tabte 10-4
Søndag gik turen til Scandinavian hvor vi skulle møde Kokkedal, det krævede en sejr for at sikre, at vi ikke kom i nedrykningsfare.
Det blev en spændende match hvor der var 2 matcher der endte på hul 18, begge skulle vindes for at sikre sejren, desværre blev det til 2 delte matcher.
Heidi og Poul vandt, det var Michael og Christian der endte med at dele begge matcher, resten tabte.
Resultatet endte med et nederlag på 8-6.

Kampreferat 2

Inden weekendens match var vi ikke alt for optimistiske i forhold til at vinde, da vi skulle møde rækkens nr. 1, Scandinavian.

Men lørdagen gik vores vej, da debutanten Claus Strand viste sin styrke ved at vinde over Nicolaj Hansen, som på papiret så ud til at blive en svær nød at knække.

Vores foursome Birgitte og Kløver vandt også deres match som følge af godt spil. Christian Langkilde vandt sin match over Michael Brodersen.

Desværre tabte Heidi, Poul og Thomas deres matcher.

Vi vinder 8-6, desværre var sejren ikke nok til at blive i 1. div, da vi slutter på sidste pladsen i puljen.

Heldigvis vandt vores 2. div. hold deres række og rykker op i 1. div., de har lovet at vinke til os på vej op, når vi er på vej ned.