Trick Golf Show - Karsten Maas

”Jeg glæder mig til at præsentere mit Trick Golf Show på Simon’s Golf Club 1-3 juni under Shipco Masters. I mit Trick Golf Show slås der bolde med mærkværdige golfkøller, der slås rigtigt gode golfslag, slag slået på utrolige måder og med utroligt lange køller. Det hele bliver gjort på en meget underholdende måde. Og selvfølgelig er min Verdensrekord driver på 4 meter og 37 centimeter en del af mit show.”

Karsten Maas, ejer Trick Golf

Landon Lane and the Ivories

Landon Lane and the Ivories kommer fra Memphis, Tennessee i USA. De spiller alt fra Jerry Lee Lewis, Johnny Cash til Hank Jr. Landon Lane er medlem af Rockabilly Hall of Fame og en velkendt entertainer. Han begyndte først at spille klaver, da han var 27 år gammel, selvom han siger “Musik har altid været i mit blod”. Et af de mest spændende entertainere at se på scenen og er helt sikkert et show, du aldrig vil glemme!!!

Kansas City Stompers

Kom og oplev Danmark ’s ældste orkester, Kansas City Stompers, som vil være live på scenen i teltbyen “The Village” henover 1-3 juni med Niels Abild i spidsen sammen med en buket af skønne musikere inklusiv den dansk/svenske sangerinde, Anna Pauline Anderson, dansk/brasilianeren, Kira Martini og Ole Berg, der er tidligere leder af Danmarks Radios Big Band.

Dafne

Dafne Stilund Nielsen, født 2004, var kun 4 år gammel, da hun startede med at få blokfløjteundervisning. Hun har siden da vundet flere priser for sit fløjtespil. Da hun var 9 år gammel blev hun optaget i DRs Børnekor og hun synger nu i DRs Juniorkor. I 2017 vandt hun tv-konkurrencen” Voice Junior” med popstjernen Oh Land som coach. Dafne bevæger sig indenfor alle musikgenrer fra pop, rock, jazz til opera. Hun har bl.a. sunget live duet på tv med Søs Fenger i DRs Koncertsal. Hun åbnede også TV2s nytårsshow” De største Øjeblikke i 2017” i Operaen i København. Denne sommer kan hun opleves i 5 danske byer på en børnefestival. Til Shipco Masters har hun taget guitarduoen Common Ground med, som hun tidligere har optrådt med på Nationalmuseet og torvedage.

Common Ground

Guitarduoen Common Ground består af musikerne René Kowalczyk og Nicolai Levring, som mødtes i forbindelse med deres uddannelser på hhv. Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Berklee College of Music (Boston). De har et dagligt professionelt virke som musikere ved TV-, radio- og studieproduktioner. Duoen brænder igennem så det mærkes i hele rummet–både når de skaber en afslappet atmosfære ved private middage og ferniseringer,–eller når de ’fyrer op’ under dansegulvet til de helt store konferencer og firmafester.

DGU Short Game

Prøv DGU Short Game og test dit korte spil

Mød os på Driving Range og test dine evner i det kort spil
Fredag fra kl 12 til 16
Lørdag fra kl 10 til 16 og Søndag fra kl 10 til 15.30

Der er hver dag præmie til den bedste junior og den bedste senior.

Hele 43 procent af en gennemsnitsgolfers slag på en runde er med putteren. Tillægges korte pitch, chip og bunkerslag, udgør short game over halvdelen af golfspillet. DGU Short Game består af 8 øvelser, der tester og træner det korte spil. Øvelserne er udviklet i samarbejde med DGU’s landstrænere, og kan være med til at udvikle golfspillere på alle niveauer.

Kom og prøv konceptet og hvis du øver videre i det korte spil hjemme i klubben, får du måske dit livs bedste golfsæson.

Vi glæder os til at se alle på Shipco Masters Driving Range, store som små.