Thai Airways har i mere end 45 år, fløjet danskere til fantastiske Thailand. Thailand har længe været kendt for smukke sandstrande, flotte naturoplevelser og dejlig mad. Men landet byder på så meget mere, bl.a. inspirerende kulturoplevelser i det nordlige Thailand, og ikke mindst, fortrinlige golfbaner overalt i Thailand. Kig forbi Thai Airways standen i Teltbyen, her kan du hilse på vores flotte stewardesser og opleve mere af Thailand. Vi byder også på Thai massage både lørdag og søndag, konkurrencer alle dage og søndag kommer Restaurant Kiin Kiin forbi med deres flotte food truck. På standen vil det også være muligt, at møde Thailands Turistkontor samt få gode tilbud på golfrejser fra Royal Orchid Holidays og Profil Rejser. Vi glæder os til at se jer.

DENWAX Clean og Care er Danske natur plejeprodukter til alle glatte overflader så som golfudstyret. Det renser, plejer, beskytter, vedligeholder og imprægnere. Så kom forbi vores stand, da vi demonstreret hvad produkterne kan bruges til. Også giver vi en gratisskopudsning 🙂 Vores messe tilbud er 300 ml. Denwax Clean og 300 ml. Denwax Care til 200 kr. Man spare 98 kr.

Luksus og velvære er nøgleordene bag vores konceptbutik hos Udespa & Living i Holbæk hvor vi blandt andet sælger underdørs spabade og saunaer. Vi mener, at livet handler om at forkæle sig selv og sin familie. Hos Shipco Masters har vi en stand med vores luksusmassagepude Optimus til hele kroppen hvor du kan spare op til 300,- samt vores populære udendørsluksusspabad fra det amerikanske Softub hvor du kan spare op til 5000,- Kom og oplev luksus til fornuftige priser.

Arbejdernes Landsbank er blevet kåret som danskernes foretrukne bank 9 år i træk*. Besøg os i teltbyen og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig–samtidig kan du deltage i vores konkurrence om en flot præmie.

* Voxmeter, januar 2018

Besøg os i teltbyen hvor vi har helt unikke tilbud på flere BeoPlay produkter – samt deltag i vores lodtrækning om flotte præmier.

Jardex Erhverv er en af Danmarks største leverandører til Erhvervslivet. Vi sælger julegaver, profil beklædning, Messetøj samt designer kollektioner for større firmaer. Vi forhandler mange mærkevarer og har også egen produktion til specielopgaver. Vores 700 m2 showroom i Ballerup samt Vores veluddannede personale står klar til at betjene Jer. Alle opgaver og forespørgsler er velkomne på vores stand under Shipco Masters.

eCool er jordens bedste ølkøler – grav en eCool ned i haven, og du har altid 24 kolde !! Vises til Shipco Masters, hvor vi giver vi 25% master-rabat – samtidig udlodder vi hver dag 2 stk kølere, til heldige vindere.

Nordsjællands ur- og smykkespecialist, Klaus Rygaard Ure & Smykker, præsenterer fantastiske schweizerure fra Frederique Constant. Danmarkspremiere på FC Hybrid 3.0, det ultimative Swiss Made ur med smartfunktioner. Kom og besøg os i teltbyen. Vi vil under turneringen have nogle fantastiske tilbud på ure og accessories fra Frederique Constant, Alpina og Montblanc.

Mercedes-Benz CPH udstiller udvalgte personbiler som er velegne de til Golf og anden pladskrævende sport til Shipco Masters 2018.Udstillingen vil byde på et kig ind iasfaltens stjerner, som nemt, elegant og ikke mindst stilfuldt, vil få dig fra A–B. Hvad enten det er golf turneringen, turen til og fra kontoret eller en køreferie med familien, så kan Mercedes-Benz CPH hjælpe dig på vej med professionel rådgivning, salg, finansiering og service. Kig forbi vores udstilling og hør mere om hvad vi kan gøre fordig og din Mercedes-Benz.

Artwood

Artwood er design møbler af høj kvalitet med et nordisk præg der passer til både hus, have, sommerhus eller til din virksomhed. Vi har et bredt sortiment af både inde- og udendørs møbler samt tekstiler og belysning. Interiørkompagniet hjælper med alt fra indretning, design og interiør, så dine Artwood møbler får det helt rette udtryk. Vi er stolte over at have indrettet Simons golf undendørs lounge områder, hvor du her kan opleve et udvalg af udendørssortimentet. – Vi glæder os til at se dig i teltbyen, hvor vi har fornøjelsen at udlevere en værdikupon til dit første køb.

We will be showcasing some of the finest golf equipment, clothing and accessories and providing information about Simon´s Golf Club and our membership options along with competitions with great prizes.

Come and visit us in the Tented Village for your next golfing purchase.

Otto Suenson er et af Danmarks ældste vinfirmaer grundlagt i 1880. Besøg os i teltbyen, hvor du kan høre mere om hvem vi er, smage på de mange smagsprøver og deltage i konkurrencen om 24 flasker vin!

Husqvarna Group er verdens største producent af udendørs haveprodukter som motorsave, plæneklippere, trimmere og havetraktorer. Vi vil under turneringen præsentere vores store udvalg af robotplæneklippere små som store. Kom og besøg os i teltbyen.

Kom og besøg os i teltbyen, hvor vi vil præsentere jer for vores lækre kollektion af golf og fritidsbeklædning. Samtidig kan du deltage i vores putting konkurrence og vinde præmier.

Siesta Homes

Siesta Homes, Marbella, Spanien. Vi udvikler elegante og eksklusive boliger i Sydspanien. Et sandt mekka for golfspillere med mere end 100 golfbaner i Andalusien. Gør et godt og sikkert køb med den største danskejede ejendomsudvikler i Spanien. Besøg os i teltbyen.