02. nov 2022

Off-Season Nyhedsbrev

 • Greenkeeper,
 • Nyheder

Kære medlemmer,

Fra tirsdag den 1. november begynder lavsæsonen og afslutter hermed en af de bedste sæsoner på Simon’s Golf, og de områder der blev ombygget i 2020 er fortsat med at etablere sig fantastisk godt. Vejret har været ekstraordinært mildt gennem oktober måned, fra regn der begrænsede det arbejde der kunne udføres på banen i uge 42 til dage med 17°, og selvom det giver lidt vækst, er græsplanternes vækst aftaget pga. færre dagtimer. I går modtog jeg min seneste tilføjelse via e-mail fra Greenkeeping Magazine, dette er en af mange undervisningspublikationer, som jeg abonnerer på for at holde mig ajour med branchens udvikling. Denne måneds magasin indeholdt en artikel om, hvordan man forbereder sig til vinteren, og det var en stor fornøjelse at læse at vi hos Simon’s udfører alle anbefalinger: Greenkeeping – Autumn article

I de kommende uger vil vi fortsætte med at lufte banen afhængig af vejret.

En af de største årsager til slid på en golfbane om vinteren er trolleys, som det tydeligt ses på billedet nedenfor. Jeg er klar over, at mange medlemmer har brug for vogne, for at kunne spille selv 9 huller golf. Så jeg vil bede alle medlemmer, der er fysisk i stand til det, om at skifte til bærebags nu, dette vil hjælpe mig med at kunne udskyde trolley-forbuddet så langt som muligt for dem, der har mest brug for det, og samtidig beskytte banen. Jeg må sige at sidste år, var i, medlemmer, helt fantastiske med at hjælpe mig med denne opgave. Når jeg ser på vejret i den kommende uge, ligner det meget i dag overskyet og fugtigt vejr. Dette skaber en udfordring, da banens overflade vil forblive fugtig og ret hurtigt kan blive mudret i områder med meget trafik. For alle der fortsætter med at bruge en trolley, bedes holde sig så lang tid væk fra greens som muligt.

I, som fortsætter med at bruge trolleys, vil jeg bede om venligst at respektere inhegningerne. Når vi indfører vognforbud, vil I høre om det via e-mail.

Efter at have demonstreret en ny maskine, der er blevet tilgængelig i slutningen af ​​sidste sæson, købte vi i foråret en Toro H800 ProLine direkte opsamler rotorplæneklipper. Dette har vist sig at være en fantastisk tilføjelse til vores maskinpark, hvilket giver os mulighed for, I løbet af sæsonen at klippe de mindre områder med høj rough som oftest er i spil. Vi har været i stand til at bruge den til at indsamle græsafklip, især omkring greens, og nu i lavsæsonen arbejder den næsten hver dag for at hjælpe med at indsamle og fjerne nedfaldne blade fra banen. For at se maskinen i arbejde er der en video tilgængelig: Mowing high rough and Autumn leaf collection

I starten af ​​2022-sæsonen implementerede vi 5 tee-setup’et, som nævnt på det tidspunkt ville jeg evaluere, hvordan banen klarede slidet gennem sæsonen. Generelt var der meget få udfordringer, men som forventet skal den røde tee på B1 være større. Caspar Grauballe har mødtes med mig på banen for at markere en ny tee. I uge 45 vil en shaper fra Nelson & Vecchio, det samme firma, som udførte vores ombygning i 2020, være på stedet med assistance fra mit team til at udføre denne opgave. Den nye tee bliver 8m x 8m og hæves en halv meter. Vi vil ligge rullegræs på alle de omkringliggende græsarealer og tilså toppen af teestedet, som bliver åbnet for spil i foråret 2023.

Vi i Simon’s er alle bevidste om, at det er et stort privilegium at kunne spille banen til sommergreens hele vinteren fra november til april, så længe vejret tillader det. For at gøre dette muligt, må vi gøre alt, hvad vi kan, for at beskytte banen og specielt greens og teesteder under udfordrende klimaforhold. Igennem årene har jeg, A/S’et og klubbens bestyrelsen arbejdet på en handlingsplan, som kan føre os til dette mål. Ikke alle punkter herunder bliver sat i værk med det samme, men når vejret kræver det. Gør jer gerne bekendt med informationen herunder, så I ved, hvad I kan forvente de kommende uger og måneder:

 • 9-huls banen vil være lukket mandag-fredag for at give os mulighed for at arbejde med f.eks. luftning. Alle 27 huller er åbne i weekenden, medmindre vejret gør det umuligt.
 • Vi har spillet med lejeforbedring siden 16. september, og det vil fortsætte indtil næste forår.
 • Alle store åbne roughområder er blevet klippet ned, og mindre områder samt områder mellem træer vil få samme tur.
 • Vi vil fortsætte kampen mod selvsået et-årigt rapgræs ved at gøde greens med krybende vene, som er mere modstandsdygtigt overfor slid, tørke og sygdom.
 • Vi indsamler og reparerer alt baneudstyr af træ inklusive bænke og boldvaskere og erstatter det med plastic. Der vil være affaldsspande på hvert hul, så lad være med at lægge affald i tee-klodserne.
 • Klippehøjderne på græsset er blevet hævet og vil forblive i den højere klippehøjde (som forklaret i ovenstående link), indtil jordtemperaturerne tillader at reducere det igen til foråret.
 • Da græsvæksten nu er stærkt reduceret, og vi klipper sjældnere, vil vi fortsætte med at forsøge at rulle greens så ofte som muligt for at hjælpe med at udjævne slid. På dage, hvor vi ikke klipper eller ruller, fjerner vi duggen fra greens med børste.
 • Vi bestræber os på at lufte greens så ofte som muligt for at lindre slid, forbedre dræning og hjælpe græsplanten med at forblive så sund som muligt.
 • I off-season kan det være svært for mit personale at komme rundt på banen. I de kommende uger/måneder vil vi fortsætte med at sætte banen op så godt som muligt. Vi vil feje, blæse, reparere nedslagsmærker på green så ofte som muligt hver morgen.
 • Som i de seneste år vil hvide og blå tee-markeringer blive fjernet, og gule og røde markeringer vil indikerer de teesteder som er i spil. Igen i år vil vi sætte banen op for at omdirigere trafik og slid til tees, der ikke bliver brugt meget i vækstsæsonen. Vi vil også placere en driving range-måtte på par 3 teesteder og andre teesteder med meget slid. Vi har købt en ny type måtte, som giver jer mulighed for at placere en tee hvor som helst på måtten. Bemærk, at når dette finder sted, vil det være muligt at regulere handicaps, som det var sidste vinter, vinterscorekort og konverteringstabeller vil være tilgængelige.
 • Vi vil ikke længere bruge 1-2-3 pinplaceringerne. Dette gøres for at give mere fleksibilitet for pinplaceringer og tillader os at sprede sliddet på greens bedre.
 • Når slid og vejret kræver det, vil der kun være én puttinggreen åben.
 • Vi fjerner springvandene fra søerne, som vil blive rengjort, servicerede og opbevarede i vinterperioden.
 • Vinterbanen vil som tidligere år været lukket på morgener/dage med frost, tåge eller sne. Bemærk venligst, at åbning ofte vil være forsinket efter et kraftigt tøvejr. Det vil ikke være muligt at spille på græsområder i disse perioder.
 • Vi har observeret, at vi i disse perioder, ikke kan samle bolde op på rangen, som vil være for våd, frossen eller snedækket. Når denne situation opstår, informerer vi på hjemmesiden. Der vil dog være spande med vand og en manuel boldopsamler på rangen.
 • Check venligst proceduren ift lukning af banen på hjemmesiden under Banen eller i vognporten, så du er godt orienteret.
 • Al daglig baneinformation finder du på Starterhuset og på hjemmesiden. Alle medlemmer bør læse denne information, før golfrunden påbegyndes.
 • Vi ønsker at passe bedst muligt på banen, og medlemmer, som ikke respekterer denne information, vil blive sanktioneret af klubbens bestyrelse med reference til klubbens Ordens- og Etiketteregler.

Jeg ønsker jer en god off-season.

Venlige hilsner,

Reamonn O’Neill
Golf Course Superintendent

Til oversigt