01. nov 2023

Off-Season Greenkeeper Nyhedsbrev

 • Greenkeeper,
 • Nyheder

Kære medlem,

I uge 42 var vi glade for at få leveret to nye maskiner til rulning af greens. Vi har skiftet vores green ruller til Agri Metal GR-660’er. Disse maskiner er meget bredere, tungere, mere kraftfulde og hurtigere end vores tidligere ruller. Jeg tror, ​​at mange af jer allerede har oplevet forbedret, sande og faste greens, selvom vi klipper sjældnere i en højere klippehøjde. Disse stærkere og større ruller giver os også mulighed for at rulle tees, forgreens og fairways efter prikning.

Følgende information ved de fleste af jer i forvejen, dog er jeg klar over, at vi har mange nye medlemmer, som endnu ikke har været hos os gennem en vinter sæson. Dette nyhedsbrev vil informere jer alle om, hvad der vil ske i de kommende måneder.

Trolleyforbud blev indført tirsdag den 31. oktober. På grund af den overdrevne regn der er kommet, er der også vognforbud for medlemmer 65 år og derover og dem med dispensation ved lægeattest. Forhåbentlig vil vejret blive bedre, så jeg kan ophæve vognforbud, så de med relevant tilladelse kan bruge vogn, husk at holde øje med splashen på hjemmesiden for ny information.

Vi har gennemført fairway-prikning på A og B Loops, men C Loop må vente til banen er mere tør.

Vi er alle klar over, at vi på Simon’s er meget privilegeret ved at kunne spille banen til sommergreens, selv i vintermånederne fra november til april, hvis vejret tillader det. For at kunne dette vil vi gøre alt, hvad vi kan for at beskytte banen, især for greens og teesteder under disse meget udfordrende klimaforhold. Gennem de seneste mange år har jeg, SG A/S og klubbens bestyrelse arbejdet på at sammensætte en liste over tiltag, som kan hjælpe os med at nå dette mål. Ikke alle nedenstående punkter vil finde sted med det samme, men som vejret kræver det. Denne information er givet, så i som medlem er klar over, hvad der kan forventes at finde sted i de kommende uger og måneder.

 • 9 hullers banen vil være lukket mandag til fredag ​​for at give os mulighed for at udføre vores opgaver, såsom prikning. Alle 27 huller bør være tilgængelige i weekenden, medmindre vejret gør det umuligt.
 • Alle de store åbne områder med høj rough er blevet klippet ned, vi vil også tage fat på de mindre områder og områder mellem træerne.
 • Vi vil fortsætte med at så med mere ønskværdige krybende græsser som indgriber og gror naturligt ind, i stedet for Poa Annua som er det mindst modstandsdygtige græs over for slid, tørke og sygdomme.
 • Vi indsamler og reparerer alt baneudstyr af træ til årlig vedligeholdelse og reparation, disse vil blive erstattet med plastik. Vi vil også fjerne bænke og nogle boldvaskere. Affaldsbeholdere vil være tilgængelige på hvert hul. Anbring venligst ikke affald i tee-markørerne.
 • Klippehøjden på græsset er hævet og vil forblive på denne høje klippehøjde, indtil jordtemperaturen tillader at reducere den igen til foråret. Dette hjælper med at hindre slid og fremme fotosyntese.
 • Da væksten i græs nu er stærkt reduceret, og vi klipper sjældnere, vil vi fortsætte med at rulle greens så ofte som muligt for jævne slidet. På dage, hvor vi ikke klipper eller ruller, fjerner vi duggen fra greens med børste.
 • Vi bestræber os på at lufte greens, så ofte det er muligt, for at mindske trafikslid, forbedre dræningen og hjælpe græsplanten med at holde sig så sund som muligt.
 • I vinter sæsonen kan det til tider vise sig at være meget svært for mit personale at komme rundt på banen. Vi vil i de kommende uger/måneder fortsætte med at sætte banen op så godt vi kan. Vi vil børste, blæse og reparere nedslagsmærker på greens så ofte som muligt.
 • Som i de seneste år vil hvide og blå tee-markører blive fjernet, og gule og røde markører vil indikere de teesteder der er i spil. Igen vil vi i år sætte banen, så vi omdirigerer trafik og slid til tees, der ikke bliver brugt meget i vækstsæsonen. Vi vil også placere en drivingrange måtte på par 3-teestederne og andre teesteder med meget slid. Vi har købt en ny type måtte, som giver jer mulighed for at placere en tee hvor som helst på måtten. Bemærk, at når dette finder sted, vil det stadig være muligt at regulere handicaps, som sidste vinter, vinterscorekort og konverteringstabeller vil være tilgængelige. Jeg giver besked om hvornår dette vil blive implementeret.
 • For at give mulighed for mere fleksibilitet for pinplaceringer og for at hjælpe med at sprede trafikslid på greens, vil vi ikke længere bruge 1-2-3 pin-positionerne.
 • Når slitage og vejr kræver det, vil kun én puttinggreen være åben.
 • Vi vil fjerne alle springvandene fra søerne, de vil blive renset, serviceret og opbevaret vinteren over.
 • Banen vil som tidligere år være lukket de morgener/dage, hvor frost, tåge eller sne gør banen uspillelig. Bemærk venligst, at åbning ofte vil være forsinket efter et kraftigt tøvejr.
  Det vil ikke være muligt at spille på græsarealerne i disse perioder.
 • Vi har observeret, at vi i disse perioder ikke er i stand til at samle bolde på drivingrangen, fordi den er for våd, frossen eller snedækket. Vi vil give information i splashen på vores hjemmeside, når dette er tilfældet. Der vil dog være spande fyldt med vand og en manuel opsamler på rangen.
 • Se venligst den seneste banelukningsprocedure på hjemmesiden under Banen (Vinterkommunikation) eller i glasskabene i indgangen til golfen, så du er godt orienteret om, hvordan dette påvirker spillet.
 • Al daglig baneinformation finder du på starterhuset og i splashen på hjemmesiden. Alle medlemmer skal læse denne information, før de påbegynder deres golfrunde.

Som altid, og især i off-season, beder jeg alle medlemmer om at fokusere på at rette eventuelle nedslagsmærker, de finder på greens.

Selvom det heldigvis er meget sjældent, på grund af alvorligheden af de skader, der kan blive forvldt på banen, kan medlemmer, der bevidst ikke følger de oplyste informationer, især vedr. banelukning, blive udsat for disciplinære sanktioner fra klubbens bestyrelse, i forhold til klubben’s Orden’s & Etikette Regler.

Jeg håber i alle nyder vinter sæsonen.

Med venlig hilsen,

Reamonn O’Neill
Golf Course Superintendent

Til oversigt