Begynderaktiviteter

Simon’s Golf Club har tilbud om aktiviteter for alle nye golfspillere. Er du et nyt medlem af Simons Golf Club og kommer med et handicap på 37 eller højere fra en anden klub, bør du begynde her. Har du ikke spillet golf før, skal du først have et Spillebevis.

Spillebevis
For at få tilladelse til at spille på Simon Golf Club’s baner, som består af 3 sløjfer på hver 9 huller, skal du have et Spillebevis. Som udgangspunkt kan du IKKE spille på banen før du har opnået dette.

Spillebeviset er dit bevis for, at du har de grundlæggende færdigheder inden for golfspillet. Spillebeviset administreres af klubbens Pro’er i samarbejde med klubbens sekretær.

For at erhverve et spillebevis skal du igennem følgende områder:

– Grundlæggende regel- og etiketteinstruktion
– Spil på par-3 banen

For at erhverve spilleret til den store bane, skal du også gennemføre undervisning ved klubbens Pro’er, James Petts (mobil 4031 0409) og Lars Løgstrup (Kløver – mobil 4040 3635). Du kan med fordel tage fat i dem, så snart du melder dig ind i klubben.

Golfreglerne finder du her og på www.golf.dk/regelprøve starter testen, som består af 27 spørgsmål. Når alle spørgsmålene er besvaret, og prøven er bestået, bliver der sendt en mail til klubbens begynderudvalg. På den måde er klubben informeret om, at en begynder er i gang med et begynderforløb og har bestået regelprøven.

Så snart du har erhvervet Spillebeviset, opnår du en national spilleret, der giver dig ret til at spille på Simon Golf Club’s og andre baner afhængig af deres handicapbegrænsning.

Begynder Træning

Gruppe Træning for begynder og let øvede er Mandag kl.18:00 Mødested på Driving Rangen. For mere info venligst kontakt Lars “Kløver” Løgstrup Tlf: 4040 3635