27. okt 2023

Greenkeeper Nyhedsbrev

  • Greenkeeper,
  • Nyheder

Kære medlemmer,

Simon’s Golf A/S har altid været opsat på at omfavne nye teknologier og koncepter, og som sådan starter vi nu nogle indledende forsøg med robotplæneklippere med udsigten til, at de kan skære fairwayhøjde og semirough højde. Jeg har brugt meget tid på at undersøge de tilgængelige løsninger på golfmarkedet i dag og har søgt råd fra eksperter på dette område og besøgt andre baner, som allerede har denne løsning på plads. Denne opgave vil fortsætte med at udvikle sig, men som udgangspunkt ønsker jeg at se robotkapaciteterne på stedet på Simon’s Golf.

En af de vigtigste fordele ved robotplæneklippere er, at de er meget lette, og de er i stand til at klippe på banen under suboptimale forhold, hvor de tunge cylinder/rotationsklippere ville forårsage skade.

På A1 har vi Big Mow enheden fra Bell Robotics leveret af Nellermann Machinery og to andre enheder fra Husqvarna på B9 leveret af Fredensborg Skov og Have. Enhederne vil overvejende køre om natten og i dagtimerne, når sløjfen er lukket.

Bemærk, at der går et strømkabel fra søen ved B9 til ladestationen på B9 fairway, denne er markeret med hvide pæle. Der går også kabler til ladestationen fra pumpehuset på A1. Området omkring opladerne er mærket “GUR-spil forbudt” med en blå pind med grøn top.

Med venlig hilsen,

Reamonn O’Neill
Golf Course Superintendent

Til oversigt