31. mar 2023

Greenkeeper Nyhedsbrev

  • Greenkeeper,
  • Nyheder

Kære medlemmer,

Sæsonstart
Jeg vil gerne starte med at byde alle nye og gamle medlemmer velkommen til Simon’s Golf Clubs 30. sæson.

Alt er klart til den bedste sæson nogensinde. Jeg er klar over, at mine nyhedsbreve op til sæsonstart altid er meget detaljerede, og dette års nyhedsbrev er ingen undtagelse. Jeg beder jer om at bruge tid på at læse den information, jeg har til jer. Mine nyhedsbreve bliver også offentliggjort på klubbens hjemmeside, hvis I skulle få lyst til at læse eller genlæse tidligere udgaver.

Nattefrost
I starten a april, viser vejrudsigten nattefrost med varme dagtemperaturer. Dette betyder, at vi stadig må forvente, at banen er lukket om morgenen men åbner op ad dagen. Da nattefrosten reducerer væksten i græsset, er jeg stadig nødt til at passe på banen og planlægge herefter.

Nattefrosten har også effekt på, hvor meget arbejde, vi kan udføre på banen, f.eks. rivning af bunkers samt klipning og tromling af greens. Onsdag 29. marts klippede og tromlede vi greens.

P.g.a. den vedvarende nattefrost vil ITC forblive åbent i de kommende uger. Jeg informerer, når ITC lukker for sæsonen.

Vognforbud
Vognforbuddet opretholdes hen over påske. Jeg planlægger altid at fjerne vognforbuddet inden Senioklubbens første spilledag, som i år er 17. april. Der kommer en e-mail ud dagen inden vognforbuddet ophæves.

Vinterslid
Jeg har fornylig bemærket vinterslid rundt om greens og teesteder, hvilket ikke er overraskende, da vi har omkring 300 medlemmer ude og spille i weekenden. Dog ville skaderne – det våde vejr taget i betragtning – være langt større, såfremt alle 300 medlemmer brugte trolleys. Hvis vi fortsætter med at beskytte banen nu, hvor temperaturerne stiger, tror jeg på hurtig bedring.

Vinterbane
Vinterbanen vil blive opretholdt indtil jordtemperaturen er høj nok til, at turfhullerne på tee-stederne vokser til. Jeg sigter efter at have sommerbanen i spil til klubbens første turnering 23. april. Jeg informerer, når vi kommer tættere på.

Lejeforbedring
Lejeforbedring opretholdes, indtil vi har positiv vækst i græsset, og hullerne efter forårsluftningen er groet til.

Rangebolde
Som om vinteren samler vi rangebolde op, når det er muligt. Nattefrost og regn påvirker vores muligheder, og vi informerer på hjemmesiden, når vi ikke har været i stand til at samle bolde op.

Førstehjælp
Mandag 6. Marts var 15 medlemmer af SG’s personale inklusive Administrationen, Baren, Baneservice og Greenkeeper-teamet på førstehjælpskursus via Falck. Da jeg selv har taget kurset flere gange over årene, synes jeg, at mine kollegaer skulle være i stand til at hjælpe medlemmer, gæster eller personale, hvis der skulle blive brug for det. Hvis der skulle ske noget ude på banen bedes I ringe 112, men også kontakte Administrationen eller Albatross Bar, således at en fra personalet kan kommunikere med ambulance-folkene.

Som der står på baneguiden og scorekortet, er vores hjertestarter placeret forbi terrassen ved bagdøren til Albatross Bar.

Spørgsmål fra medlemmerne
Har I spørgsmål, ros eller ris til banen vil jeg gerne bede om, at I kontakter Formanden for Baneudvalget, Jesper Zerlang via klub@simonsgolf.dk, som vil sætte spørgsmålet på dagsordenen til vores næste møde i Baneudvalget, hvor også Head Pro James Petts deltager. Uanset hvor dygtige og dedikerede folkene i mit team er, er de ikke de bedste til at svare på mange af jeres spørgsmål.

Sæson-personale
Vores sæson-personale starter i vores team 3. april. Flere af dem har ikke arbejdet på en golfbane tidligere, og det tager som regel et par uger at forstå de indviklede detaljer i forbindelse med at sætte banen op. Jeg beder om jeres tålmodighed, mens vi træner de nye medlemmer i teamet.

Pro-Shoppen
Pro-shoppen beder mig informere om, at I skal bekræfte jeres tee-tider i Golfbox, før I går ud og spiller. Dette kan gøres i Golfbox-app’en eller ved personligt fremmøde I Pro-Shoppen.

  1. Gå ind på Mine Tider
  2. Tryk på den tid, du ønsker at bekræfte
  3. Tryk på de 3 prikker I højre side
  4. Gå ind på tiden
  5. Scroll ned I bunden og tryk Bekræft

Det var skønt at se Jeff Winther og Søren Kjeldsen træne på banen forleden. Jeg vil gerne takke dem begge for deres komplimenter til banens og greens tilstand og, jeg ønsker dem al held og lykke i den kommende sæson.

På vegne af mit team ønsker jeg jer alle en god påske og en fantastisk golfsæson 2023.

Mange hilsner

Reamonn O’Neill
Golf Course Superintendent

Til oversigt