29. jan 2024

Administration Nyhedsbrev

  • Nyheder

Kære medlem,

Spillerafgift 2024
Med en inflation de sidste 3 år på mere end 13%, og en kraftig stigning i udgifterne til blandt andet el, varme og banemateriel, så er vi glade for at vi har kunnet holde spillerafgiften på samme pris igen i år.

Tørrerum
Vi har i lang tid haft et ”tørrerum”, men det har ikke rigtig været brugt, og vi tror det er fordi mange ikke er opmærksom på at det er der. Tørrerummet ligger til venstre for indgangen til bagrummet i stueetagen, og det kræver en nøgle, den samme som til bagrummene der udleveres i Pro-Shop mod et depositum. Tørrerummet kan anvendes til ophængning af tøj og til din bag, på eget ansvar. Det må ikke anvendes til din trolley.

ITC – Indendørs Trænings Center
Vi er glade for at se mange medlemmer bruge vores ITC på Nybogaard (åben 2.1-31.3) der bliver øvet en masse sving inden sæsonstart, og husk at du kan booke lektioner i ITC hos vores 2 Pro’er.

ITC er åbent mandag kl. 12.00 til kl. 21.00 samt tirsdag til søndag kl. 08.00 til kl. 21.00.

For bestilling af træningstider med en af vores Pro’er i ITC:

  • James Petts Telefon eller SMS – 4031 0409
  • Lars ”Kløver” Løgstrup Telefon eller SMS – 4040 3635

Greenfee for gæster med flex medlemskab
I forbindelse med Covid-19 årene, ændrede vi midlertidigt bestingelserne for gæster med flex medlemskab, så de kunne spille til reduceret gæstepris, I 2023 gik vi tilbage til tidligere betingelser. Du er selvfølgelig meget velkommen til at invitere gæster der har flex medlemskab, mod at de betaler fuld greenfee.

Flex medlemskaber er medlemskaber hvor medlemmet ikke har fuld adgang til klubbens faciliteter og derfor får væsentligt reduceret årlig spillerafgift. Flex medlemskaber er hos DGU registreret med et F efter medlemsnummeret, og kan derfor ikke bookes som andre gæster, men kræver at der bookes via telefon 49191674 til Pro-Shop.

Nyt system til åbning af dørene til bagrummet
Som nogle af jer måske har observeret, eller læst i tidligere info email, så har vi fået opsat automatiske døråbnere på alle 3 døre til bagrummene. Dette skulle gøre det væsentligt lettere at komme ind og ud med dit golfudstyr, og uden at kæmpe med at holde dørene samtidig.

Husk! Du skal trykke på den store sorte knap oven for trappen ned til kælderen inden du går ned, eller ved siden af døren ind til bagrummet i stuen. Dørene kan ikke åbnes med håndtag, da det er fjernet, men kan åbnes med nøgle når dørene er låst (knappen ude af drift).

Company Days
Har du lyst til at holde en Company Day for dine kunder, gæster eller medarbejdere så kontakt Helle Kongsted på telefon 4915 0471. Der er mulighed for at afholde en række forskellige arrangementer inklusiv baglæns gun start for minimum 30 personer, eller mindre arrangementer med tee off tider. Dagen kan naturligvis indholde forplejning, konkurrencer, logobolde, møder eller andet du måtte ønske.

Lakeside Restaurant
Lakeside åbner igen fra den 23. marts, og glæder sig til at se vores mange medlemmer igen.
Successen med Lakeside værdikortet, hvor du betaler kr. 1.000,- og får et kort med en værdi af kr. 1.200,- fortsætter i denne sæson, men husk, at værdikortet skal være opbrugt senest den 23. december 2024.

I sæsonen 2024 vil menukortet blive opdateret ca. hver anden måned. Hold øje med de sociale medier og hjemmesiden.

Pro-Shop
I weekenden den 2.-3. marts vil vi, uanset om banen er åben, holde et ”åbenthus” arrangement fra kl. 8.00 til 15.00, og her vil vi samle alle vores gode tilbud på både udstyr, bolde, handsker og tøj så du kan være klar til sæsonen.

Hold øje med Facebook og hjemmesiden for yderligere information ultimo februar.

Med venlig hilsen,

Simon’s Golf A/S

Til oversigt