04. maj 2017

U22 – 1. holdkamp i Hørsholm

  • DGU Junior Turnering,
  • Junior Elite,
  • Nyheder

Lidt skidt start

Så er første holdkamp afviklet mod Hørsholm på hjemmebane.

Fredag den 28. april afviklede vi den første af vores 2 hjemmekampe og modstanderen var Hørsholm. Det var en fornøjelse at spille vores egen bane som stod super skarpt, og dejligt at boldene rullede på greens. Der var stor ros fra vores modstandere til hvordan banen stod.
I sidste sæson vandt Hørsholm sin pulje, så vi var godt klar over at det kunne blive lidt svært, men vores forventninger var en sejr.

Kløver havde udtaget følgende til kampen: Casper Andersen, Christopher Dyrling og William Barnak. Rosa Barnak var reserve.

Williams match bølger frem og tilbage. Ingen af spillerne får et forspring på mere end et hul, efter 5 huller er William 1 op og efter 9 huller er William 1 ned, sådan fortsætter det helt frem til hul 18 som deles og det gør matchen også.

Casper er lige frem til hul 5, og herfra er det op ad bakke for Casper som efter hul 12 er 2 nede. Casper kom lidt tilbage, men taber matchen på sidste hul.

Efter Christophers fine resultat i Greve har selvtilliden fået et boost. Efter de første 5 huller er Christopher 5 oppe. Efter 9, er Christopher oppe med 7 og matchen bliver lukket på hul 11. På de 11 huller som Christopher spiller bliver det til 4 birdies, 5 par og 2 bogeys.

3 – 3 bliver resultatet mellem os og Hørsholm.

Op på hesten igen, der er nye slag som skal vindes.

Næste kamp som er på hjemmebane den 11. maj kl. 17.00 mod Hillerød. Hillerød kommer med tre spillere som alle er plushandicap og deltager på Hillerøds 1. div herrehold. På papiret en svær opgave, men alt kan ske i hulspil.

Til oversigt