02. okt 2017

TIDLIGERE RYDER CUP KAPTAJN GØR STEEN TINNING SELSKAB TIL SHIPCO MASTERS

  • Nyheder,
  • Shipco Masters

TIDLIGERE RYDER CUP KAPTAJN GØR STEEN TINNING
SELSKAB TIL SHIPCO MASTERS

Den 8-dobbelte vinder af European Tours rangliste, Colin Montgomerie, vil gøre hjemmefavoritten, Steen Tinning selskab til næste års Shipco Masters i Simon’s Golf Club d. 1.-3. juni.

Tinning, dobbelt vinder på både European Tour og European Senior Tour, kan ikke vente, til han skal møde kollegerne på hjemmebane.

Ejeren af Simon’s Golf Club, Arne Simonsen, er fast besluttet på at lave næste års turnering mindeværdig i et år, der måske er Danmarks vigtigste i landets golf-historie.

“Golf er centrum for sportsverdenen i Danmark”, siger Tinning. ”Der sker så meget i golfsporten i disse dage. Det er godt, at vi har turneringer på både Challenge Touren og Europa Touren, og med Thomas Bjørn som Ryder Cup kaptajn og med denne turnering i kalenderen, er det virkelig stort for landet.”

“Det bliver super at spille så tæt på hjemmet. Banen er tæt på København, så vi vil få en god tilskuertilslutning, og der vil komme masser af folk fra naboklubberne.”

“Arne vil lave spændende tiltag, der vil få endnu flere folk til at komme og følge turneringen. European Senior Tour har ikke været I Danmark i over 10 år, så jeg synes, det er stort, den kommer tilbage. Arne bliver en fantastisk vært.”

Montgomerie slutter sig til tidligere Ryder Cup kaptajn, Ian Woosnam, i det 54 mand store felt, der også vil inkludere Dame Laura Davies. Den 12-dobbelte Solheim Cup spiller bliver den første kvinde, der deltager i en European Senior Tour-turnering.

Simon’s Golf Club var vært for Nordic Open i 2003, da Montgomerie sluttede på 2. pladsen, et slag bag Ian Poulter. Skotten returnerede i 2007 for at åbne 9 hullers udvidelsen af banen. Shipco Masters bliver spillet på en kombination af 18 huller udvalgt fra de tre 9-hullers sløjfer.

”Jeg ser meget frem til at komme tilbage til Danmark til næste år”, siger Montgomerie. ”Jeg har vundet i nabolandene Sverige og Tyskland igennem min European Tour-karriere og vil elske at tilføje Danmark til listen.”

”Holdet i Simon’s Golf Club planlægger, hvad tegner til at blive en superb event, og vi ser alle frem til at spille der næste år. Det var en ære at blive inviteret til at åbne en ny del af banen og jeg glæder mig til at vende tilbage og spille i en turnering.”

”2018 er et vigtigt år for golfsporten i Danmark med Thomas Bjørn som Ryder Cup kaptajn, og jeg er sikker på vi vil modtage en varm velkomst fra tilskuerne, som ønsker at se tidligere Ryder Cup Kaptajner ude på banen.

Arne Simonsen tilføjer: “Skandinavien er kendt for at fostre verdensklasse golfspillere, og vi ser frem til at byde Steen, Colin og deres European Senior Tour kolleger velkommen til vores klub.”

 

Til oversigt