28. jun 2017

Senior A regionsholdet videre til 1/8-dels finalen!

  • Nyheder,
  • Regions golf

Så har vi nået vores første delmål nemlig at vinde puljen.

Vi vandt de første 5 kampe stort og med en score på 52-3 !! så sidste kamp mod Asserbo var uden betydning da vi allerede var videre. Desværre var vi ikke så oplagte på denne dag og tabte overraskende 8-3 til et topmotiveret Asserbo hold, som vi hjemme havde slået 11-0.   Vores 3 nederlag i kampen skete alle på hul 18 og den eneste som holdt fanen højt var Claus Kongsted, hvilket også kan ses på billedet. Dorthe Jeppesen fik en halv medens resten tabte på hul 18 !!.

Ikke tilfredsstillende men nok også lidt sløset af flere af os selvom Torben Jensen i 1 singlen mødte en spiller der lavede 16 par ud fra handicap 9.3 !!!   Det må være en sag for deres handicap udvalg på Asserbo J.

Holdet har i den indledende runde bestået af:

Michael Fisher, Torben Jensen, Claus Kongsted, Kim Brun, Anders Jensen , Hanne Rix , Dorthe Jeppesen , Anne Nimand samt Henrik Dam.

Vi er nu videre til slutspillet hvor vi den  7. august skal møde Holbæk på Furresøen.  Vores målsætning er i første omgang at kvalificere os til 3 division hvilket betyder at vi skal slå Holbæk samt også Nexø i den næste kamp som er den 20. august.  Hvis vi gør dette,  rykker vi op og så kunne det jo være sjovt at gå hele vejen og blive landsmestre.

/Henrik Dam

Til oversigt