28. jun 2017

Sejr til U22 holdet i Hørsholm

  • DGU Junior Turnering,
  • Elite,
  • Nyheder

Vores U22 hold var på besøg hos Hørsholm torsdag den 8. juni og vi var opsat på at gøre det bedre end det uafgjorte resultat som Hørsholm fik med fra Simon’s.

Simon’s stillede op med følgende spillere til udekampen: William Barnak, Casper Andersen og Christopher Dyrling. Rosa Barnak var reserve og havde valgt ikke at tage med, men anvendte tiden på prøvespil i Smørum med dameholdet.

Det begyndt godt, Christopher vinder sin kamp uden kamp. Da modstanderen er blevet syg.

William mødte den samme spiller som William delte med i Simon’s, William får en super start er 4 op efter 4 huller. Dette er også tilfældet efter 9 huller, alt ser godt ud. Nu viste sporten sig fra sin værste side, hvis man holder med Simon’s og fra den gode side hvis man holder med Hørsholm. William taber, hul 10, 11 og 12 og er 1 op efter hul 14. Hul 15 tabes og alt er lige. På hul 16 tager Williams bold hulkant for at vinde hullet, stadig lige og det er det også frem til det sidste hul som er par 5 hul. William er på i tre og alt ser ud til at de deler matchen som sidste gang, men Williams putter er blevet kold og hullet og matchen tabes.

Casper møder også den samme spiller som sidste gang. Casper havde revanche til gode. Casper får også en god start og er 3 op efter 6 huller, 4 op efter 9 huller. Casper vinder sin match med 6/5. Et rigtig godt resultat.

Vi vinder matchen 4 – 2. Vi er klar til vores sidste match som er mod Hillerød på hjemmebane, torsdag den 29. juni 2017, kl. 16.00

/Peter Dyrling

Til oversigt