08. maj 2017

Så kom herreholdet i gang!

  • 3. Division Herre,
  • Nyheder

Så kom Herreholdet i gang, som oprykker var det med en god spænding i kroppen, kunne vi være med eller ville springet fra 4. division til 3. division være for stort?

Holdet har en målsætning om at blive i rækken, så det var vigtigt med point i weekendens to hjemmekampe.

I forhold til sidste sæson er der kommet tilgang af Alexander Garde og Frederik Dyring, som har fået lysten til at spille igen. Casper Nielsen har meldt sig klar til samtlige divisionsweekender.

Lørdagens match var mod Kokkedal 2, på papiret en svær modstander som kan stille med et meget stærkt hold. Resultatet af denne match blev, at vi tabte med 4 – 10. Jacob Høy vandt med hele 6/5 og Christopher Dyrling og Casper Andersen delte. William Barnak tabte på hul 17, Alexander Garde og Foursome (Frederik Dyring og Casper Nielsen) tabte på sidste hul.

Et nederlag på 4 – 10 lyder af meget, men når man ser på matchen er vi tættere på end 4 – 10. Vi var alle optimistiske til søndagens lokalderby mod Hornbæk på hjemmebane.

Vi ændrede lidt på vores holdopstilling i forhold til dagen før. Alexander Garde og Casper Nielsen spillede foursome. Frederik Dyring kom over i en single.

Resultatet af denne match blev, at vi vandt med 9 – 5. Jacob Høy gentog sin sejer fra dagen før, dog var der lidt mere spænding om resultatet, Jacob vinder 2/1. Christopher Dyrling vinder med 3/2 uden at have været i problemer. En storspillende Casper Andersen vinder med hele 6/5. Der var lidt mere spænding i de to sidste singler. William Barnak var oppe imod N. Carlsson (tidligere Simon’s) og denne match bølgede længe frem og tilbage uden at en af spillerne kunne få et overtag. William vinder hul 16 og er 1 op. William får en god rejse op ad hul 17 og vinder også dette hul og matchen ender med 2/1.  Frederik Dyring kamp forløber næsten identisk med Williams. Frederik er 1 oppe efter hul 16 og har birdie mulighed på hul 17, muligheden bliver desværre ikke udnyttet. Hullet deles i par. Frederik taber desværre hul 18 og matchen deles. Vores nye foursome kommer desværre ikke helt op på den store klinge og deres fejl bliver straffet med det samme, og resultatet af matchen bliver at vi taber den med 5/4.

Alt i alt en rigtigt god begyndelse på sæsonen for herreholdet. Frem til den næste divisionsweekenden skal vi arbejde med forskellige foursome – konstellationer. Godt gået drenge, tak for indsatsen.

Furesø som er vores kommende modstander er i spidsen af puljen og har 4 point, Kokkedal og Simon’s har 2 point og sidst ligger Hornbæk med 0 point.

Tak for opbakningen til holdet.

Til oversigt