05. jul 2017

Revanche til U22 holdet

  • DGU Junior Turnering,
  • Elite,
  • Nyheder

Vi fik revanche

 

Torsdag den 29. juni afviklede vi den sidste kamp i vores pulje og modstanderen var Hillerød som vi tabte til på deres bane med 5-1. Det var en fornøjelse at spille vores egen bane som stod super skarpt, og der var stor ros fra de 3 Hillerødspiller til banens stand. Vi spillede AB.

 

Simon’s stillede op med følgende spillere til den svære hjemmekamp: William Barnak, Casper Andersen og Christopher Dyrling. Rosa Barnak var reserve og havde valgt at hjælpe vores drenge i bestræbelser på at få revanche.

 

Hillerød kom med to genganger fra vores møde i Hillerød, Jonas Lykke og Nicolai Nøhr-Madsen. Christian Olsen var den nye mand.

 

Alle mand var klar fra start og hvis vi skulle vinde denne match var der ikke plads til mange bogey’s.

 

William møder den samme spiller som han mødte i Hillerød, hvor resultatet blev et nederlag med 3/2. I dag ville William det anderledes og var 2 oppe efter 3 hulle og 4 oppe efter 9 huller. William vinder sin match med 7/6. En super flot præstation.

 

Casper møder den spiller som Christopher delte med i Hillerød. Matchen var helt lige frem til hul 6. Casper er 1 op efter hul 9. Modstanderen bringer sig 1 op efter 12 huller. Casper får udlignet på hul 16. Det tegner ligesom i Hillerød til en meget spændende afslutning. På B8 får modstanderen en eagel og vinder hullet. Hvis Casper kan vinde B9 får vi et point, Casper er på green i 2 og Caspers put tager hulkant for en eagel, hullet deles i birdie og han taber matchen.

 

Christopher bruger de tre første huller til at se sin modstander an og matchen er helt lige, fra hul 4 til hul 6 bringer Christopher sig 3 op. Denne stilling holder helt frem til hul 11. På hul 12 (B3) får modstanderen en birdie, så må Christopher jo lave en eagel for at vinde hullet, værsgo en eagle, så er Christopher 4 op. Christopher lukker sin match på hul 14 og vinder med 5/4.

En super flot præstation af alle mand. Det er første gang, at jeg har oplevet 2 eagles i en holdkamp med tre matcher.

Vi fik revanche og vinder matchen med 4 – 2. Vi slutter med 5 point og Hillerød kan opnå 6 point hvis de vinder over Hørsholm som de mangler at spille imod både ude og hjemme.

/Peter Dyrling

Til oversigt