01. nov 2018

November/vinter nyhedsbrev 2018/19

  • Greenkeeper,
  • Nyheder

Kære Medlemmer,

Fra torsdag d. 1. november begynder vi at forberede banen på vintereren. Som vi alle ved er vi på Simon’s meget privilegerede idet vi spiller på banen hele året rundt, selv i vinter-månederne november til april og altid til normale greens. For at tillade dette er det vigtigt at vi gør alt hvad vi kan for at beskytte banen, og specielt vores greens, igennem disse vejrligt udfordrende måneder. I løbet af de sidste par år har jeg selv, A/S og klubbens bestyrelse arbejdet på en liste med de tiltag der kan hjælpe os med at gøre dette muligt. Alle de nedenstående punkter vil ikke blive effektueret lige nu og her men skal mere ses som et forvarsel på hvad medlemmer og greenfeegæster kan forvente i løbet af vinteren.

1) Når vejret kræver det vil der kun være 9 huller åbne i hverdage og 18 huller åbne i weekenderne. Banerne der spilles vil jævnligt blive ændret, for at mindske slid.

2) Klippehøjden er sat op på de fleste arealer og den vil blive i denne højde indtil foråret hvor jordtemperaturen igen vil gøre det muligt at sænke klippehøjden.

3) Hvid og blå teemarkering vil blive fjernet og gul og rød teemarkering vil blive rykket frem eller tilbage for at skåne teestederne bedst muligt med henblik på næste sæson. Deres placering vil dog stadig efterkomme reglerne fra DGU så der stadig kan reguleres i handicap. Vær venlig kun at spille fra de teesteder hvor markeringerne står.

4) Pindplaceringssystemet vil blive ophævet for at kunne sprede slidet på greens bedst muligt.

5) Der må kun startes fra første tee på dagens 18 hullers bane. Dette gælder også efter forsinkelser grundet frost eller tåge. Samme regel gør sig gældende på dagens 9-huls bane.

6) Trolleys og scootere vil ikke længere være tilladt på banen fra når vejret påbyder dette. Som altid vil dette blive varslet via golfbox før forbudet træder i kraft.

7) Når slid og vejr kræver det vil kun en af de to putting greens være åben.

8) Som i de foregående år vil banen være lukket om morgenen/dagen hvis frost, tåge eller sne gør banen ikke-spilbar. Det er i den forbindelse vigtigt at der ikke spilles på nogen arealer med græs overhovedet i disse perioder.

9) Pro-shoppen vil nøje vurdere vejrets udvikling fra dag til dag og, hvis nødvendigt, på forhånd blokere eventuelle starttider indtil vejret igen tillader spil på banen.

10) Alt information omkring dagens bane vil være at finde på starterhuset. Alle medlemmer og greenfeespillere skal læse denne information før de fortsætter ud på dagens runde.

11) Ethvert medlem der bevidst ikke følger den information der måtte blive givet risikere diciplinære følger fra klubbens bestyrrelse ud fra klubbens ordens- og etiketteregler.

Jeg håber at i alle må nyde vintermånederne.

Venlig hilsen
Reamonn

PDF Version

Til oversigt