22. jun 2017

Kampreferat fra Divisionsweekend 17. & 18. juni

  • 2. Division Herre,
  • Elite,
  • Nyheder

Det blev en resultatmæssig tynd omgang mod henholdsvis nr. 1 og nr. 2 i puljen.

Om lørdagen mødte vi Furesøen 2 og om søndagen Kokkedal 2, begge kampe blev afviklet på udebane. Vi var klar over, at det var to stærke hold vi skulle spille mod. De to hold får normalt spillere hjem fra de forskellige college og det betyder, at der i denne runde er lidt udskiftning på deres respektive 1 og 2 hold.

Holdet til om lørdagen var følgende: Alexander Garde, Kløver, Casper Nielsen, William Barnak, Casper Andersen, Christopher Dyrling og Jacob Høy, reserve Jonas Munch Hansen.

Kløver var i USA og flyveren landede lørdag ca. kl. 07.15 og første tid var kl. 08.30, alt så godt ud, men så ringede Kløver og fortalte, at han var blevet syg på vej hjem i flyveren. Vi måtte vækket Jonas og ændre i vores foursome konstellation. Måske denne optakt havde indflydelse på resultatet?

Jonas kommer aldrig rigtigt i gang i sin match og taber 6/5. Jacob var meget stærkt spillende i den sidste divisionsrunde, desværre var det ikke tilfældet i denne weekend. Jacob taber sin match med 5/4. Casper A., er den af vores single spillere som var tættes på at vinde, men det skete ikke, Casper A. taber 3/1. William er er allerede 3 ned efter 3 huller og resultatet bliver et nederlag på 6/5. Casper N. taber sin match med 4/3 til en spiller som var blevet rykket ned fra Furesø 1. Det så længe ud til at vi skulle tabe 14 – 0. Vores foursome (Alexander Garde og Christopher Dyrling) er nede med 4 efter 9 huller. De er 3 nede efter hul 14. Det ser ud til en tidlig frokost, men Alexander og Christopher vil det anderledes. Hul 15 (Park 5 – et par 4 hul) vindes med birdie efter Christopher har slået sit drive på green. På det næste par 4 hul, vælger Alexander at slå en driver og den lander ligesom Christophers drive på forrige hul på green, hullet vindes med en birdie. Nu er vi 1 ned og har 2 huller tilbage. Det næste hul er et kort par 3. Christopher placerer bolden lidt uden for green, Furesøen er på green, har ca. 8 meter til pinden. Alexander vælger at putte bolden ind imod flaget og den ruller og ruller og så sker der det at bolden forsvinder ned i hullet, tre birdies i streg og matchen er helt lige op af det sidste hul. Det sidste hul er et par 5 hul. Alexander slog drivet lidt ud i høet, Christopher slog derefter den frem desværre ruller bolden lidt ud i det høje. Alexander slog den på og der er ca. 10 meter til pinden. Furesøen er landet i greenbunkeren i tre. De slå den op har ca. 2 meter til pinden. Christopher putter desværre meget kort og det er Alexander som står med et putt på lidt over 2 meter, yes den går i, par på hullet. For at vinde denne kampen kræver det at Furesøen ikke får deres putt i og det er det som sker. Vi vinder for første gang i denne sæson en foursome.

Vi taber matchen mod Furesø 10-4.

Søndagens match var mod Kokkedal 2 som vi havde tabt til hjemme med 10 – 4. Vi havde valgt at fastholde vores holdopstilling fra dagen inden.

I dag var Jonas klar fra start og er 3 oppe efter 5 huller. Jonas vinder sin match med 5/4. Som sagt var det ikke Jacobs weekend og matchen tabes med 5/4. Casper A., møder den samme spiller som Casper delte med i Simons, Casper vil det anderledes og bringer sig hurtigt foran, matchen vindes med 4/3. William er i lidt bedre humør i dag. William skal møde den spiller som var reserve på 1. holdet i den første divisionsrunde. Matchen bølger længe frem og tilbage, så sker der det at William får bragt sig foran med 2 og vinder matchen med 3/2. Casper N., får fornøjelse af en collegespiller som næsten dagligt spiller 18 huller. Casper holder humøret højt også selv om Casper N., er hajføde, matchen bliver tabt med 6/4. Vi er foran med 6-4. Kan foursomen gentage lørdagens bedrift? Efter 3 huller er vi oppe med 3 (de har vundte 8 huller i træk), men de kan ikke holde momentum, efter hul 12 er matchen lige, vi vinder hul 13 og er 1 op. Hul 14 tabes, alt ser stadig godt ud. Men vi taber hul 15 og hul 16 og er nu 2 nede med 2 tilbage, hvis vi vinder dem, vinder vi også matchen, men sådan skal det ikke være, hul 17 deles i par og vi taber matchen med 8 – 6.

Holdet har en målsætning om at blive i rækken, og den går vi klart efter at opfylde.

Godt kæmpet i weekenden, tak for indsatsen.

/Peter Dyrling

Til oversigt