05. aug 2017

2. plads til Simon’s i MiD og Sportsjournalisternes Juniorholdturnering 2017

  • Elite,
  • Nyheder,
  • Turneringer

MiD og Sportsjournalisternes Juniorholdturnering Finale
Skjoldenæsholm Golfklub – referat skrevet af Casper!?
Simon’s slutter på en flot 2. plads!!??
Rosa, Christopher og Casper skulle i dag prøve at udnytte det gode udgangspunkt fra i går og gå efter sejren. Tingene skulle gå deres vej, hvis de skulle hente favoritterne fra Kokkedal som var syv slag foran, men helt klart muligt. Alle tre spillere var efter de første seks huller i +2 for runden, hvilket var forholdsvis respektabelt. På de næste tre huller røg holdet dog lidt bagud og det stod klart at Kokkedal ville blive meget svære at hente. Nu skulle særligt Helsingør, som var godt spillende, holdes bagved.
Efter en afbrydelse af spillet på godt halvanden time pga. kraftig regn og greens der stod under vand, kom spillerne på banen igen og kæmpede videre. Casper startede lidt sløjt ud efter pausen mens Rosa og Christopher kom godt tilbage.
I 2.runde kom Rosa rundt i +6, Christopher i +10 og Casper kom med en meget kold putter rundt i +9. Dette rakte til en 2.plads i holdrækken i +46, 11 slag fra vinderne fra Kokkedal og 2 slag foran Helsingør. Dette var meget tilfredsstillende set i lyset af at Simon’s kvalificerede sig som fjerde og sidste hold i landsdelskvalifikationen i øst.
Individuelt bliver Casper delt 3’er i +12, ét slag fra at få en plads i en pro-am til Made In Denmark om tre uger i Himmerland. Rosa og Christopher bliver delt 8’er i +17.
Alt i alt rigtigt flot kæmpet af holdet efter en regnfuld dag og en forbedring af sidste års udmærkede resultat som var en fjerdeplads.?️‍♀️?️‍♂️?️‍♂️?

Til oversigt